Автомобили > Генерално за Автомобилите

Мајстори кои ги препорачувам

<< < (4/23) > >>

Vlatce-Vectra:

--- Цитат: bear на 14 Јануари 2022, 10:33:39 am ---Опелџии, пишете/препорачајте добар мајстор за опел во Скопје.

--- Крај на цитатот ---
mislam deka momentalno Bojan od Lisice poaren i postrucen nema. Problem e sto e usvet i non stop e guzva tamo so koli. Jas do sega sum imal samo pozitivno iskustvo so nego.
Vtor za opel onoj pozadi lukoil na vlez vo Skopje Tance li kako se vikase i toj e dosta spremen ama kako karakter e sacuvaj boze ama kako kje go nacekas dali e stanat levo ili desno.
Za sofersajbni promena i reparacija Sashe bivsi sef od Novus na sofersajbnite. Si go znae zanaetot poshteno. Garaza drzi karsi LocoCroco vo kisela voda

deksa:

--- Цитат: ivanxh на 14 Јануари 2022, 10:24:27 am ---Фарбарија, полирање, китирање - 075-268-367 - Блајо, се наоѓа под Реплек Тафталиџе.
Извлекување дупки на каросерија - Авто гаража ФИМ - https://www.facebook.com/pages/category/Product-Service/Avto-Garazha-FIM-111747917220683/
Поправка на шофершајбни - 078222282 - Саше, има гаражиче во Кисела Вода.

--- Крај на цитатот ---
Pozitivno iskustvo so Sase, svaka cast za srabotenoto.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Tischläufer:

--- Цитат: ivanxh на 14 Јануари 2022, 10:24:27 am ---Фарбарија, полирање, китирање - 075-268-367 - Блајо, се наоѓа под Реплек Тафталиџе.

--- Крај на цитатот ---

Блајо ми е комшија, со оглед дека неговото сработено кај мене и на спаркот и на меганот не издржа ни 6 месеци и со оглед на тоа дека некогаш го бараат да го тепаат па се крие дома, јас не би го препорачал воопшто Блајо. Аматер е, нема ни алат ни работилница како треба.
Едино само фарови што знае да полира, за тоа има пофалба ама генерално не го бива.

Спенсер:

--- Цитат: Tischläufer на 16 Јануари 2022, 13:13:20 pm ---

--- Крај на цитатот ---

Блајо ми е комшија, со оглед дека неговото сработено кај мене и на спаркот и на меганот не издржа ни 6 месеци и со оглед на тоа дека некогаш го бараат да го тепаат па се крие дома, јас не би го препорачал воопшто Блајо. Аматер е, нема ни алат ни работилница како треба.
Едино само фарови што знае да полира, за тоа има пофалба ама генерално не го бива.

--- Крај на цитатот ---

Затворете ја темава ај. ;D ;D ;D

Tischläufer:

--- Цитат: Спенсер на 16 Јануари 2022, 13:14:37 pm ---
--- Цитат: Tischläufer на 16 Јануари 2022, 13:13:20 pm ---

--- Крај на цитатот ---

--- Крај на цитатот ---

Затворете ја темава ај. ;D ;D ;D

--- Крај на цитатот ---
Крај!

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија