Општо > Автомобилски и Мото-Спортови
Рели Париз - Дакар!
MaNDiL:
--- Цитат: IvAnA на 11 Јануари 2012, 00:07:24 am ---Денес Nasser Al Attiyah се откажал :'(. Имал проблеми со каишот на алтернаторот. Голема штета :-\.
--- Крај на цитатот ---
Па 100 каиша искина етапиве. Ама последнава мислам дека 3-4 ги скина и едноставно толку беше
MaNDiL:
--- Цитат: MarceCvarce на 11 Јануари 2012, 07:48:15 am ---а каква смешна и педерска одлука на судиите, сите моторчии се укопаа у кал или така нешто само еде помина и им напраи 30минути разлика и му ја укинаа на чоекот, нешто незнам бла бла бла.
--- Крај на цитатот ---
Стварно смешка , јас никако не сваќам.
Кома пројде се снајде и стварно е оштетен. Јебига тоа е Дакар.
Они цел дел од стазата го прогласија за неважечки, тежок преседант.
Депре ќари многу и еве по вчерашната трка е прв, Срамота. Па уште ја правда одлуката. Лигуш
Goo Coma Goo !!! :D
MarceCvarce:
--- Цитат: MaNDiL на 11 Јануари 2012, 15:24:19 pm ---
--- Цитат: MarceCvarce на 11 Јануари 2012, 07:48:15 am ---а каква смешна и педерска одлука на судиите, сите моторчии се укопаа у кал или така нешто само еде помина и им напраи 30минути разлика и му ја укинаа на чоекот, нешто незнам бла бла бла.
--- Крај на цитатот ---
Стварно смешка , јас никако не сваќам.
Кома пројде се снајде и стварно е оштетен. Јебига тоа е Дакар.
Они цел дел од стазата го прогласија за неважечки, тежок преседант.
Депре ќари многу и еве по вчерашната трка е прв, Срамота. Па уште ја правда одлуката. Лигуш
Goo Coma Goo !!! :D
--- Крај на цитатот ---
тежок лигуш сеа ептен сакам да не биде прв
IvAnA:
Епа тоа е. Французи си се организатори и нормално дека ќе си го фаворизираат нивното. А Депре и јас ич го нејќам. За Кома сум си :)
Pal Zileri:
Ако ги следи некој дневните репортажи на Еуроспорт,нека му текне на таа од пред 3-4 дена кога имаше ист ваков случај во 1991,кога Цитроен и Мицубиши како главни конкуренти тогаш заглавуваат во пустина.Циторен решаваат да се откажат и одат преку скратен пат додека екипажите на Мицубиши остануваат цели два дена во пустината за да ја извозат етапата,за на крај истата да биде откажана :D по ваквата одлука Мицубиши го напушта релито.
Навигација
[#] Следна страница
Оди на целосна верзија