Општо > Автомобилски и Мото-Спортови

Formula 1 - Season 2019

(1/173) > >>

Simo - Carrier159:
Нова тема 2019 :)

Alfa Romeo and Sauber to keep fighting for ambitious results as Alfa Romeo Racing

http://www.alfaromeopress.com/press/article/alfa-romeo-and-sauber-to-keep-fighting-for-ambitious-results-as-alfa-romeo-racing

"Alfa Romeo Racing is a new name with a long history in Formula One. We're proud to collaborate with Sauber in bringing Alfa Romeo's tradition of technical excellence and Italian panache to the pinnacle of motorsport. Make no mistake: with Kimi Räikkönen and Antonio Giovinazzi on one side of the pit wall and Alfa Romeo and Sauber expertise on the other, we are here to compete".

Darko_sk:
И ќе даваат пренос на некоја ТВ или како и години наназад 2 дена пред почеток ќе објави некој или уште полошо ќе ја пропуштат Австралија.

Power to the people:
Јас веќе се навикнав понеделник да ги гледам трките, ем добра слика и коментатори ем не сум дома во недела.

Баги:

--- Цитат: Power to the people на 05 Февруари 2019, 11:33:06 am ---Јас веќе се навикнав понеделник да ги гледам трките, ем добра слика и коментатори ем не сум дома во недела.

--- Крај на цитатот ---
како успеваш да не го дознаеш резултатот од недела попладне до понеделник ? :)

Power to the people:
Не слушам радио, на телевизија се гледаат документарци и фоксо моксој, и на веб не отворам никакви портали со вести, не ја отворам ни оваа тема додека не ја изгледам трката. Ништо не следам од формула 1 на фејзбуци и инстаграми. Ретко кој прати ф1 па да падниме во муабет да ме заеби.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

Оди на целосна верзија