Општо > Автомобилски и Мото-Спортови
Кружна Трка Скопје КОНАЧНО !
зоки-златен:
Не е за учење работата, ќе дојде некој од мајка роден со талент, гзот ќе ти го попари.
Инаку да, секој почнал од негде и кој успеал, кој не, ама за ова треба стварно да имаш дарба. Како и за се остало у животот.
Bicikle:
Па... и да и не... колку и да си талентован не можеш прв пат да седниш во кола и да ги попариш сите шѕо тренирале по 10 год.. А дека си треба дарба си треба.
marmlad:
"Симулатор" и реалност, ништо слично. Ама факт е, ако не те бива (колку толку) на симулатор, во реалност па ич.
Mak1:
--- Цитат: Simo - Carrier159 на 23 Октомври 2017, 12:33:25 pm ---
--- Цитат: marjanot на 23 Октомври 2017, 10:23:58 am ---инаку, се виде колку на Скопје му фалат астани од ваков тип
--- Крај на цитатот ---
На државава ѝ фалат, не само на Скопје.
Уште некоја година 95% од коливе ќе може да се квалификуваат како олдтајмери. Па ќе биде уште позабавно да се гледаат трки на олдтајмери во нашиов град. :(
Многу ги сакам тркиве, ама џабе, луѓе... Истите коли ко пред 10 и 15 години... 106-ките, југовците, по некоја стара хонда опел... Никој ништо не вложува во спортов. Тапа сме. :(
--- Крај на цитатот ---
A izvini ti sto kola vozeshe na kruznata trka vo Skopje? Malce off topic ali eve citam i pisuvam post posle 3-4 godini.
Simo - Carrier159:
--- Цитат: Mak1 на 03 Декември 2017, 20:38:39 pm --- A izvini ti sto kola vozeshe na kruznata trka vo Skopje? Malce off topic ali eve citam i pisuvam post posle 3-4 godini.
--- Крај на цитатот ---
Изгледа лошо ме разбра. Не беше критика за возачите и оние кои душата ја оставаат во авто-мото спортот. Критиката беше до општо лошата состојба и немањето интерес од општеството за овој спорт.
Јас не сум имал среќа да возам на трки, веројатно ќе остане неостварен сон за мене, а се надевам дека ќе се подобри климата во автомобилскиот спорт во наредните години, за да можам на син ми да му ја пренесам љубовта за трки, како татко ми што ми ја има пренесено мене кога јас сум бил на негова возраст.
Навигација
Оди на целосна верзија