Автомобили > Генерално за Автомобилите

Стандардизиран Супер-Научен CARclub Тест за Потрошувачка на Отворено ™

<< < (3/172) > >>

nikola_bb:
Не е фер ова 1,5дци ќе ги искине сите :D :D

Luki Junior:
1.4 d4d помалце троши и од 1.5 дци.

И јас се пријавувам, ама сигурно нема да дојдам. Освен ако не го правите во втора половина на Септември. Тогаш доаѓам со C200 Компресор и ќе се тркаме со Симо на кој ќе му е поголема. Оти најмала сигурно нема да е.  ;D

Simo - Carrier159:

--- Цитат: Luki Junior на 10 Август 2017, 23:17:41 pm ---1.4 d4d помалце троши и од 1.5 дци.

И јас се пријавувам, ама сигурно нема да дојдам. Освен ако не го правите во втора половина на Септември. Тогаш доаѓам со C200 Компресор и ќе се тркаме со Симо на кој ќе му е поголема. Оти најмала сигурно нема да е.  ;D

--- Крај на цитатот ---
Ја и ти ќе потрошиме колку дизеливе што не можат да наточат у резервоар ;D

Busav:
Бушав цитроен ц4
Само да не е оваа недела пошто идам на одмор, само ме ми е јасно ние плинашите на бензин да возиме или полна боца ја возиме рутата и допунуваме? Бидејки бордот на плин, и на бензин различно покажува

Deni:
Мене ова ми е стандарден тест за било која кола да и одредам дали е како што треба. Дизел треба да потроши 5.0 ако е се во ред. Тоа го имаат направено повеќето салам возила што сум ги извозел тука. Плус и длапката после знакот 120 е место за одредување како се понаша колата на 120 кога ќе има длапка.

Само по борд ќе има мерења значи.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија