Автомобили > Генерално за Автомобилите

Винер Осигурување - Прашања и совети во врска со осигурување

<< < (44/51) > >>

Deni:
За него се знае поклон, 2л дуњовача.

Да не смее да писне!

aleksandarbt:
BT 888 CB kolku bi bile sete trosoci za registracija ako imate informacija.?

kokos:
@Винер Осигурување & @kalimero ако може едено прашање и совет,

имам од кај вас домаќинско осигурување Пакетот ПРЕМИУМ ПЛУС и полиса за АО, (зелена карта исто вадам од кај Вас но за еден месец бидејќи реално толку и ми треба, исто така и патничко осигурување по потреба) е сега разликата помеѓу почетокот на едното и другото осигурување ми е <1 месец, дали ако ги вадам во еден ден бидејќи нели АО полисата може да се обнови и 30 дена порано ќе добијам некаков попуст за склучување/продолжување на повеќе договори истовремено (ќе се плаќа веднаш не на рати) и секако дали следува некој поклон  ;D ;D ;D и за нови членови на форумов кои секако се повеќегодишни корисници на осигурувања од winner?

kalimero:

--- Цитат: kokos на 15 Мај 2020, 06:26:16 am ---@Винер Осигурување & @kalimero ако може едено прашање и совет,

имам од кај вас домаќинско осигурување Пакетот ПРЕМИУМ ПЛУС и полиса за АО, (зелена карта исто вадам од кај Вас но за еден месец бидејќи реално толку и ми треба, исто така и патничко осигурување по потреба) е сега разликата помеѓу почетокот на едното и другото осигурување ми е <1 месец, дали ако ги вадам во еден ден бидејќи нели АО полисата може да се обнови и 30 дена порано ќе добијам некаков попуст за склучување/продолжување на повеќе договори истовремено (ќе се плаќа веднаш не на рати) и секако дали следува некој поклон  ;D ;D ;D и за нови членови на форумов кои секако се повеќегодишни корисници на осигурувања од winner?

--- Крај на цитатот ---

Кај АО полисата бонусот не зависи од Винер туку од НБО, така да таму колку е толку е, кај имотното осигурување ако си немал штета претходната година следува 10% бонус, ова е регулар нели. Али да ја видам полисата па ќе ти кажам колку макс попуст може да добиеш. Подароци секако ќе добиеш, најмал проблем е тоа.

Винер Осигурување:

--- Цитат: aleksandarbt на 13 Мај 2020, 20:34:57 pm ---BT 888 CB kolku bi bile sete trosoci za registracija ako imate informacija.?

--- Крај на цитатот ---

АО со осигурени патници ќе Ве чини 7.505 ден.

Поздрав

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија