Автомобили > Генерално за Автомобилите

Aj sega pomagajte!!!!!

<< < (2/13) > >>

zeroSignal:
Тој муабет и таа цена се валидни ако оди во Аутомобиле СК да прави сервис. Ќе си оди ко човек кај некој од сервисерите за Алфа Ромео низ градов, и ќе си заврши работа.

cuoresportivo159:
Vakva ista samo so originalnite telefonki,karoserijata bese peskarena se staveno novo i na kraj otide jabana.....ama pak ke ja imam 10000000000000000%

MartinAlfista:
Cовет од Алфист. Читав нешто за 2.4 JTDm дизелот, и пишува дека не е најекономичниот мотор, ама тебе тоа и не те засега зашто сега засега возиш 2.0 T.Spark , така да секако ќе ти се намалат трошоците за гориво. Колата како кола, знаеш како изгледа, 200 коња во Алфа Ромео е се што ти треба.

За продавање на твојата, огласи ја на reklama5, види што цена можеш да и извадиш.

BokiCactusic:
Brat ne vikam ne za Alfa ama u princip se bara mislenje od covek sto mesecno pominuva minimum 1500 do 2000 km pa da ti kaze kakva e vistinskata situacija. Se zavisi i od toa kako e odrzuvana vo Italija i od kogo e se vozena. Kako i da e Alfa ima ubedlivo najskapi delovi neznam zasto ama vo praksa taka e. Inaku bas toj model e bolid ne trosi mnogu ama koga ke sakas da nagazis prai merak definitivno.

BokiCactusic:
Najpametna investicija vo Alfa e so motor 1.9 jtd definitivno pokazana varijanta i do sea nemam cueno nekoj da se pozali od toj motor

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија