Автомобили > Генерално за Автомобилите
Најгрда кола
zeroSignal:
--- Цитат: Carpathian Lord на 20 Февруари 2026, 12:28:06 pm ---(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Се разочарувам што нема да можам во животот да си приуштам S класа - на старо. Од што е фаќин грда!
Не знам Славче што мислел (ако ја дизајнирал Славче наш) ама ова е грдо ...
Како можеше да биде
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
--- Крај на цитатот ---
Биваше да убодеш „како би можела да изгледа“ рендер од новата S-Class, а не actual фотка?
Нејсе, мене пред фејслифтот ми изгледаше подобро, ама тоа па скоро е и правило - 99% од колите изгледаат подобро пред фејслифт. Ама и ова не би имал ама баш никаков проблем да го возам.
Power to the people:
Некни видов, не знам со кој ум...
DENDE - ARTEONED:
--- Цитат: AUUU на 07 Февруари 2026, 17:25:58 pm ---Ова е посебна категорија, не се споредува со било што друго.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
--- Крај на цитатот ---
Se sporeduva se sporeduva :D
Vidi go istovo navecer i ke vidis deka mozelo i pogrdo :D :D. :D
Carpathian Lord:
--- Цитат: zeroSignal на 20 Февруари 2026, 13:07:47 pm ---
Биваше да убодеш „како би можела да изгледа“ рендер од новата S-Class, а не actual фотка?
--- Крај на цитатот ---
Како можам да ставам actual фотка од тоа како би можела да изгледа освен ако не е рендер?
Претпоставувам алудираш на првата слика дека таа е рендер.
Сеедно, дали била рендер или не... ГРДА Е.
--- Цитат: Спенсер на 20 Февруари 2026, 13:00:56 pm ---@Carpathian Lord братко ти имаш октавија, нормално е после неа секоја кола да ти е грда и да не ја бива...
--- Крај на цитатот ---
Апсолутно...
Освен ако не е, да речеме Defender, Range Rover, Porsche 911, XC90, ...пример.
zeroSignal:
Па сликата што си ја ставил за пример за тоа колку е грда новата S-Class - не е од новата S-Class. Сликата е рендер од некој што го исцртал базиран на spy и camo shots. Не е тој дизајнот. Да коментираш дека е грд дизајнот, базиран врз нечиј замислен рендер..
А од друга страна AI slop да ти е пример за убав дизајн...
Навигација
[#] Следна страница
Оди на целосна верзија