Автор Тема: Вградување на MP3/WMA USB плеер на фабричко радио во Toyota Corola E140/E150  (Прочитано 2805 пати)

Отсутен pirat_07

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 7477
 • Rural fuckin society - we live in!!!
Нема цд чејнџер.

Присутен Simo - Carrier159

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 37139
 • Il Moderatore
  • alfisti.mk
Тогаш имаш инсталација, ама немаш уред. Плавиот конектор од позади ќе се отштека, а ќе се уштека ова уредче.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен pirat_07

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 7477
 • Rural fuckin society - we live in!!!
Значи може да барам некаде да врзам чејнџер?

Sounds promessing

Отсутен osmica8

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 9695
 • Архитект
http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=im_5002cc95357fc&ga_id=GA_4fe893b2b658b

Фабрички треба да е на оваа позиција.

Побарај кабли тука, ако тоа ти треба.