ФОРУМ.CARclub.mk - Статистички центар

Општа статистика

Вкупно членови:
4674
Вкупно пораки:
856608
Вкупно теми:
7932
Вкупно категории:
6
Присутни корисници:
117
Најмногу присутни корисници:
237 - Мај 26, 2017, 21:25:40 pm
Присутни денес:
128
Просечно регистрации по ден:
3.50
Просечно пораки по ден:
364.26
Просечно теми по ден:
4.35
Вкупно форуми:
32
Последен член:
BimmerFam
Просечно присутни по ден:
101.54
Однос мажи - жени:
35:1

Најдобри поставувачи на теми

Најмногу време присутни

Deni
572д 16ч 59м
Simo - Carrier159
563д 22ч 20м
zeroSignal
360д 17ч 11м
Спенсер
295д 4ч 58м
DarthJe5us
293д 6ч 54м
Fic_CC
284д 20ч 3м
MartinAlfista
275д 15ч 9м
velestrumf
256д 2ч 53м
Cuore Sportivo
240д 51м
Banzai
239д 5ч 41м

Историја на форумот (користено е реалното време)

Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни
* 2018 380 40729 303 217
Јули 2018 28 2619 31 169
Јуни 2018 62 4534 43 168
Мај 2018 49 4976 46 171
Април 2018 84 6353 38 217
Март 2018 59 6671 59 169
Февруари 2018 52 7518 48 153
Јануари 2018 46 8058 38 164
* 2017 883 78787 716 237
Декември 2017 66 7618 45 157
Ноември 2017 59 7043 44 153
Октомври 2017 86 5809 125 166
Септември 2017 87 5488 79 156
Август 2017 56 5235 56 156
Јули 2017 79 6174 58 146
Јуни 2017 80 6723 57 171
Мај 2017 87 7048 58 237
Април 2017 69 6031 66 167
Март 2017 64 8038 72 180
Февруари 2017 62 5952 26 154
Јануари 2017 88 7628 30 151
* 2016 1057 73405 502 173
Декември 2016 84 6563 35 158
Ноември 2016 112 7325 44 159
Октомври 2016 85 5978 47 159
Септември 2016 79 5440 36 161
Август 2016 81 5731 36 171
Јули 2016 57 5334 35 162
Јуни 2016 92 6011 46 150
Мај 2016 78 5241 65 173
Април 2016 94 5058 30 166
Март 2016 96 7025 43 144
Февруари 2016 85 6390 44 139
Јануари 2016 114 7309 41 170
* 2015 1307 95204 590 156
Декември 2015 124 6644 41 115
Ноември 2015 130 6938 46 129
Октомври 2015 92 7743 41 153
Септември 2015 112 7576 70 128
Август 2015 78 5808 50 108
Јули 2015 90 5961 44 121
Јуни 2015 104 8506 44 156
Мај 2015 117 7393 43 108
Април 2015 82 8350 46 117
Март 2015 113 9282 60 130
Февруари 2015 131 10180 56 117
Јануари 2015 134 10823 49 115
* 2014 1914 152129 663 194
Декември 2014 101 9883 61 112
Ноември 2014 155 10859 61 116
Октомври 2014 136 11289 40 136
Септември 2014 131 10064 66 127
Август 2014 122 9220 53 132
Јули 2014 107 10047 44 129
Јуни 2014 135 11603 62 135
Мај 2014 154 11650 48 194
Април 2014 183 13437 50 170
Март 2014 241 16889 57 181
Февруари 2014 226 17569 60 140
Јануари 2014 223 19619 61 183
* 2013 2627 219865 1551 191
Декември 2013 188 18644 51 133
Ноември 2013 283 17019 216 146
Октомври 2013 300 20411 187 148
Септември 2013 182 17857 100 120
Август 2013 218 16136 126 110
Јули 2013 241 15291 136 117
Јуни 2013 201 16870 137 143
Мај 2013 215 16491 177 137
Април 2013 230 20389 92 116
Март 2013 183 18378 145 117
Февруари 2013 197 21423 97 128
Јануари 2013 189 20956 87 191
* 2012 2021 225516 1939 129
Декември 2012 206 21703 106 111
Ноември 2012 250 23980 168 120
Октомври 2012 190 20060 117 113
Септември 2012 175 19978 119 129
Август 2012 120 13867 89 78
Јули 2012 133 16485 82 84
Јуни 2012 130 17591 65 94
Мај 2012 177 20557 82 100
Април 2012 142 16866 69 100
Март 2012 163 17454 106 82
Февруари 2012 178 18397 443 75
Јануари 2012 157 18578 493 78
* 2011 1974 136871 3515 94
Декември 2011 181 15519 272 77
Ноември 2011 169 15570 443 72
Октомври 2011 192 16651 427 94
Септември 2011 189 17067 416 92
Август 2011 164 16709 492 62
Јули 2011 170 12726 573 63
Јуни 2011 231 11881 357 63
Мај 2011 132 9304 80 45
Април 2011 123 7110 68 47
Март 2011 127 5440 91 45
Февруари 2011 213 6128 207 61
Јануари 2011 83 2766 89 32
* 2010 69 705 46 15
Декември 2010 47 561 13 8
Ноември 2010 22 144 33 15